Blues Playlist - listen on Spotify
Samenstelling: Jos Verhagen

Bluesmagazine’s weekly playlist is een gevarieerde lijst met aandacht voor de favoriete muziek van de luisteraars. Er is verder muziek met een link naar Bluesmagazine (releases, recensies, concert reviews) en daarna is de keuze gigantisch. De playlist is voor de luisteraar, naast het lezen van Bluesmagazine en ander Blues websites, een manier om nieuw artiesten en hun muziek te leren kennen.

Deze week weer mooie tips van luisteraars binnengekregen. Heb je een favoriete blues nummer of een tip, blijf ze insturen door een mailtje te sturen naar bluesmusicmagazine@gmail.com.
Vijf inzenders komen in de nieuwe playlist.

Op verzoek van een luisteraar een ode aan Mark Lanegan, de deze week overleden Grunge zanger. Hij was een geliefd zanger in de Seattle grunge scene en werkte o.a. samen Curt Cobain, Queens of the stone age en Alice in chains.

De inzenders van deze week:
1: Mark Lanegan – Mockingbirds
2: John Hiatt – Perfectly good guitar
3: Otis Taylor – Hey Joe
4: Dan Patlansky – Your war
5: Beth hart – Jealousy

Bluesmagazine highlights:
De Bluesmagazine’s highlights van deze week, eindelijke weer eens wat referenties naar een live optredens; Leif de leeuw (Concert review) Chris Bergson & Ellis Hooks (bluesinwijk-gaat-weer-open) en Beaux Gris Gris and the apocalypse (live te zien in maart).

– Chicken heads ft Bobby rush and Buddy guy
– Bonnie Riatt – Made my mind up
– Leif de Leeuw band – Jessica
– Chis Bergson & Ellis hooks – Knuckles and bones
– Beaux Gris gris and the apocalypse – Fill me up

Veel luisterplezier met de nieuwe playlist.


Ook op Blues Magazine ...