Foto 10e editie van Dé Blueskrant is een feestelijke editie!

Een kijkje in Dé Blueskrant editie 10.

De 10e editie van Dé Blueskrant is een feestelijke editie want er staan nogal wat jubilea in.

50 jaar John the Revelator, 50 jaar Bluessociëteit l’Esprit, 30 jaar TexelBlues en 25 jaar Ruben Hoeke, dat kunnen we natuurlijk niet zomaar aan onze lezers voorbij laten gaan. Daarom zijn ze allemaal aan het woord in deze krant.

Maar deze krant gaat ook over oude liefdes en dromen die uitkomen, over bloed dat altijd kruipt waar het niet gaan kan, over DNA, en talent dat wordt herkend en serieus wordt genomen, over het belang van muziek, kunst en cultuur, over leermeesters en inspiratiebronnen, over je horizon verbreden en over geluk dat vooral in kleine dingen zit. Kortom, een krant die de essentiële zaken van het leven raakt.

We realiseren ons dat we bevoorrecht zijn. Bevoorrecht dat mensen hun verhaal aan ons willen vertellen zodat wij dat weer met jullie kunnen delen. We maken mooie dingen mee, worden warm verwelkomd omdat iedereen in deze krant heel graag zijn of haar ervaring en passie met jullie wil delen. En dat vinden we mooi, heel mooi, daar genieten we intens van. Wij raken geïnspireerd door deze mensen en we willen ze recht doen. Sommigen gaan al zoveel jaren mee en hebben al zoveel gezien en gehoord dat ze door de wol geverfd zijn. Dan ligt de lat hoog en dat is een uitdaging die we met heel veel liefde aan gaan.

We leren iedere dag nog, met vallen en op staan, zoals dat hoort, maar ook omdat onze gesprekspartners zaken belichten waardoor wij anders naar de dingen gaan kijken. Dat is de verrijking die het maken van deze krant voor ons meebrengt.

Uiteraard zijn we ook altijd ontzettend blij wanneer we jullie enthousiaste reacties horen en lezen. Het is fijn dat we aan iets werken waar zoveel mensen vrolijk van worden: de lezers, de geïnterviewden, de adverteerders, de fotografen en diegenen die iedere krant weer hun vaste bijdrage leveren. Dank jullie wel allemaal!

Wil je nog iets meer weten over de komende editie van Dé Blueskrant dan kan je luisteren via Spotify naar de lijst van Dé Blueskrant editie 10.

Meer informatie: www.deblueskrant.nl
Dé Blueskrant op Facebook

Wij tellen onze zegeningen en we wensen jullie heel veel leesplezier!

Marijn & Ingrid


Ook op Blues Magazine ...