PERSBERICHT
Zwolle, donderdag 12 juli 2012

Nieuw muziekfestival in Zwolle
Let’s Get Lost op vier locaties in Zwolse binnenstad op 27 oktober

ZWOLLE – Op zaterdag 27 oktober aanstaande wordt in Zwolle een nieuw muziekfestival georganiseerd. De insteek van het festival, Let’s Get Lost genaamd, is het presenteren van toffe (nieuwe en opkomende) bands uit binnen– en buitenland.

Let’s Get Lost is momenteel een platform dat via http://www.lets-get-lost.nl/mensen laat kennis maken met mooie, vooral Indie gerelateerde muziek. Ook organiseert het platform door het jaar heen concerten op verschillende locaties in Zwolle zoals Eureka en De Verhalenboot. De bedoeling is om Let’s Get Lost verder uit te rollen in Oost Nederland.
Eens per jaar wordt er in het najaar een festival georganiseerd. Naar voorbeeld van vergelijkbare (inter)nationale festivals, wil het festival op termijn naar meerdere (mooie) locaties groeien, waar het publiek kennis kan maken met toffe nieuwe opkomende acts.
De locaties van de eerste editie zijn: Hedon, Popfront, de Verhalenboot en Theaterkerk The Young Ones.
Initiatiefnemers zijn Frank Satink (Ev’Hands, Dauwpop, Zwarte Cross, Goomah Music, Metropool etc), Erik Delobel (Hedon Zwolle) en Robert Koole (Goomah Music, Cool Buzz, De Kelder Amersfoort).
De ambitie is om binnen een paar jaar uit te groeien tot een toonaangevend festival in Oost Nederland, maar met een landelijke uitstraling. Op 27 oktober spelen er ongeveer 20 bands in de Zwolse binnenstad.
In totaal worden er 700 kaarten verkocht. Kaarten kosten €17,50 en zijn online te bestellen op http://www.lets-get-lost.nl/ en http://www.hedon-zwolle.nl/.De eerste namen worden binnenkort bekend gemaakt.
Partners van het festival zijn, naast de genoemde locaties o.a. Buro Ruis, B&OPlayground en Pinguin Radio.

Let’s Get Lost – Festival
Zaterdag 27 oktober
Vier locaties binnenstad Zwolle
Start voorverkoop: zaterdag 13 juli
Ticketprijs: € 17,50 excl. voorverkoopkosten
http://www.lets-get-lost.nl/