FLEETWOOD MAC IN ZIGGO DOME : 7 Oktober 2013

Fleetwood Mac, één van de meest invloedrijke rockgroepen allertijden, geeft op maandag 7 oktober een concert in de Ziggo Dome, Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag om 10 uur.

fleetwood-macDe wereldtournee waar het concert in Amsterdam deel van uitmaakt staat in het teken van het succesvolle album ‘Rumours’. Ter ere van de 35e verjaardag van de plaat bracht de band vorige week een aantal geremasterde en uitgebreide versies uit. ‘Rumours’ oogstte in de jaren zeventig veel lof, verdiende een Grammy Award voor Album van het Jaar en ging wereldwijd meer dan 40 miljoen keer over de toonbank.

In haar ruim 46 jarig bestaan heeft Fleetwood Mac ondanks diverse wisselingen in bandbezetting talloze hits weten te scoren met onder andere ‘Go Your Own Way’, ‘Don’t Stop’, ‘Dreams’, ‘Big Love’ en ‘Little Lies’. En ook op dit moment ontvangt de band lovende recensies over de tour in Amerika. De laatste keer dat de band ons land aandeed was in 2009, voor een uitverkocht Ahoy.

FLEETWOOD MAC – LIVE 2013 TOUR
Maandag 7 oktober 2013
Ziggo Dome – Amsterdam

Entree: €65,- €69,- (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 8 februari om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Zie ook: http://www.fleetwoodmac.com/

 • A3aan

  Wedden dat het geluid weer helemaal waardeloos zal zijn in Ziggo Dome? Dat het in de verste verte niet zal lijken op de sound van de LP’s en CD’s? Wedden dat de bas en bassdrum weer zullen klinken als één brij? Ik ga niet, daarvoor heb ik Fleedwood Mac te lief…

  • GJK1966

   Zó lief heb je ze niet want je hebt het gore lef om ‘FleeDwood Mac’ te schrijven. Dat deed een of andere domme doos ook al in de AvroBode in 1979 (ik kon toen al lezen én spellen). Duitsers flikken het ook geregeld ;-).

   Ik ben door FleeTwood Mac bluesfan geworden (het nummer ‘Need your love tonight’ was de aanzet) maar heb hen daardoor nog steeds hoog zitten; ga dus wel (voor het eerst zie ik ze in Nederland!).

   Voor de bluesfans: probeer ‘Got a good mind to give up living’ op YouTube te vinden, opgenomen op 4 januari 1970 ‘at the Fillmore West’. Wat Greeny daar laat horen tussen 5:22 en 6:30, gaat alle andere solo’s te buiten!