TOP 2000 STEMWEEK!

Kijk in de Stemweek voor de Top 2000 van Radio 2 op Cultura24 iedere dag naar de nummers, waarvan Cultura24 vindt dat ze moeten stijgen in de Lijst der Lijsten, of op z’n minst een plaats verdienen!

Het einde van het jaar nadert en dat betekent: de Top 2000 op Radio 2! En dus is het ook weer tijd om te stemmen. Zet u daarom schrap voor een ruime selectie klassieke videoclips en roemruchte AVRO’s TopPop-optredens. Tijdens de Top 2000-stemweek (op Radio 2 al vanaf vrijdag 16 november) helpt Cultura24 twijfelaars bij het kiezen, elke avond net na negenen. De redactie van uw favoriete themakanaal selecteert – vijf avonden lang – de nummers waarvan zij vinden dat ze hoger moeten in de lijst dan wel op z’n minst een plekje in de Lijst der Lijsten van Radio 2 verdienen. Stemmen doet u natuurlijk via http://www.radio2.nl

Büch en de Stones
We starten elke avond met muziek van The Rolling Stones. Reden hiervoor is – behalve de 50ste verjaardag van de band – de ruime aandacht die Cultura24 in deze week ook schenkt aan Boudewijn Büch. Naast bevlogen televisiemaker, schrijver, verzamelaar en fantast was hij ook een groot liefhebber van de muziek van Mick Jagger en kornuiten. Büch overleed tien jaar geleden op 23 november.

Uitzendtijdstippen
Maandag 19 t/m vrijdag 23 november, iedere avond net na 21:00 uur

Weblink
http://www.cultura.nl/top2000 (Hier valt ook de gloednieuwe Top 2000 Nederpop box te winnen!)