• Details
  • Meer ...

CHARLIE PARR – Q-bus, Leiden

donderdag 23 mei 2013

Agenda  /  Archief  /  Huidige Pagina

Ain’t No Grave Gonna Hold My Body Down….

Deze ‘fingerpicking Maestro’ is voor de eerste maal in Nederland te bewonderen.
Charlie Parr is behalve begenadigd snarenwonder volgens zijn biografie een bescheiden persoon, woonachtig in Duluth, Minnesota. Zijn vakgebied is afgebakend. Hij excelleert als geen ander met traditioneel getinte rurale blues/folkmuziek. Behalve een stevig declamerende stem staan diverse gitaren en een fretloze banjo tot zijn beschikking.
Na ‘Barnswallow” Charlie Parrs 11!de album is het zeker: deze man is “The Real Deal”. Parr heeft in zijn achterliggende oeuvre al diverse malen stevig aan zijn snaren getrokken, maar nu trekt hij als door de duivel bezeten meer dan ooit van leer om ons te overtuigen van zijn discipline. Was al fan van deze eigengereide snarenplukker. Nu de rest nog!!!

http://www.muziekhuis.nl/details.php?id=252Plaats een Reactie